Comedyfestival Zuid-Limburg (voorronde) in Theater Karroessel

Foto: Comedy Festival Zuid-Limburg 2022

Op zondag 30 oktober vindt om 20:00 uur in Theater Karroessel in Geleen een van de voorrondes van het Comedyfestival Zuid-Limburg plaats.

Stand up comedians en cabaretiers laten zien wat ze in hun mars hebben. Roger Lataster presenteert deze avond en Paul Dolhain en Paul Leenen vormen de jury. De voorrondes vinden plaats in de maanden oktober en november verdeeld over vier theaters. De grande finale van het festival is op 8 december in Cultuurhuis Heerlen. Daar wordt bekendgemaakt wie de publieksprijs heeft gewonnen en wie de juryprijs. Laat dit festival niet aan u voorbijgaan, want misschien ziet u hier wel een nieuwe Hans Teeuwen of Claudia de Breij.

De volgende stand-up comedians/cabaretiers nemen deel aan de voorronde in Theater Karroessel: Dennis Den Uijl; Florian Conrads; Patrick van den Kieboom; Frank Schäfer; Martijn Kuijs; Bart Hordijk en Vincent van der Meersche.

Het comedyfestival Zuid-Limburg is tot stand gekomen in samenwerking met Cultuurhuis Heerlen, Pitboel theater Sittard, theater Landgraaf en Theater Karroessel. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door deze theaters, Hub Stassen en Humor in Heerlen/Sittard.

Comedy Festival Zuid-Limburg 2022

Cookieinstellingen