Groot onderhoud aan wegen in Sittard-Geleen

Foto: SGN

De gemeente knapt de wegen voor u op! In het kader van het Groot Onderhoud Wegen 2022 wordt op diverse locaties in Sittard-Geleen aan de wegen gewerkt.

Waar nodig worden wegen en trottoirs vernieuwd, bomen vervangen en verkeersmaatregelen aangelegd. De omwonenden worden per brief geïnformeerd.

Planning

24 oktober tot en met 4 november

Geleen

  • Van Akenstraat: de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. De onderlaag van het asfalt wordt gerepareerd. Op de kruispunten en de t-splitsingen wordt de weg verhoogd en voorzien van een rode coating. Dit is een snelheid remmende maatregel. Er wordt in twee fases gewerkt. De fase waarin gewerkt wordt is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Limbricht

  • Michiels van Kessenichstraat: de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. De onderlaag van het asfalt wordt gerepareerd. De bermen worden waar nodig aangevuld. Er wordt in twee fases gewerkt. De fase waarin gewerkt wordt is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Van 24 oktober tot en met 11 november

Sittard

  • Dr. Nolenslaan: de goten worden hersteld, de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd nadat de weg een behandeling gekregen heeft tegen scheuren in het asfalt. Vanaf de kruising Nusterweg richting rotonde Sportcentrumlaan mag het verkeer tijdelijk maar 1 kant oprijden.

Van 24 oktober tot en met 18 november

Sittard

  • Vouerweg: de fundering, het asfalt, de goten en de trottoirbanden worden vernieuwd. Er wordt in twee fases gewerkt. De fase waarin gewerkt wordt is volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Van 31 oktober tot en met 11 november

Sittard

  • Broeksittarderweg – Swentiboldstraat: op het kruispunt wordt een verhoging gemaakt, een verkeersplateau. Het vak waarin gewerkt wordt is helemaal afgesloten voor het verkeer.

Van 7 tot en met 18 november

Sittard

  • Lahrweg: het asfalt wordt vernieuwd. Waar nodig repareren we stoepen en inritten. De vakken waarin gewerkt wordt zijn afgesloten voor het verkeer.
  • Dr. Nolenslaan – vanaf de Sportcentrumlaan tot aan Langs de Heij : de goten worden waar nodig gerepareerd, de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd nadat de weg een behandeling gekregen heeft tegen scheuren. Vanaf de kruising Nusterweg richting rotonde Sportcentrumlaan mag het verkeer tijdelijk maar 1 kant oprijden.

Van 14 tot en met 18 november

Holtum

  • Verlengde Paalweg: het asfalt wordt vernieuwd. De vakken waarin gewerkt wordt zijn volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Deze data zijn altijd afhankelijk van het weer en van onverwachte situaties.

Info en vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bellen naar 14046.

Cookieinstellingen