Wie heeft Stan’s brommobiel gezien?

Stan Perrée is in Sittard bekend als Bieleman bij De Marotte en absoluut Auwt Prinse-kenner. Stan is gek op dieren en verricht vrijwilligerswerk in Kasteelpark Born.

De 28-jarige woont in Oud-Geleen samen met andere mensen met een beperking in een woonvorm van Daelzicht. Door zijn lichamelijke beperking – hij mag vanwege een ernstige long- en hartkwaal niet fietsen – verplaatste Stan zich tot voor kort in zijn eigen brommobiel.

Tot voor kort, want Stan’s brommobiel is deze week, in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 november, gestolen. De diefstal heeft een enorme impact op hem, want met de diefstal van het wagentje, waar hij jaren voor heeft gespaard, is hem ook zijn zelfstandigheid afgenomen.

“Wat ben je toch ontzettend stoer dat je het 30 km autootje van onze zoon gisternacht hebt gestolen. Zet hem aub terug bij de gehandicapten-woonvorm van onze zoon.
Deze auto is heel belangrijk in het leven van onze zoon!
Bedankt…”, aldus een bericht dat Stan’s moeder José Perrée op Facebook plaatste.

De gestolen brommobiel is van het merk JDM Automobiles. Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s van het voertuig te zien.

Heeft u Stan’s grijze autootje met subtiel rood streepje onlangs gezien, weet u toevallig waar het voertuig staat of weet u meer over de diefstal of de dader? Neem dan contact op met de politie via 09008844.

Stan Perrée
Stan Perrée in actie als Bieleman tijdens een kinderoptocht in Sittard.

Reacties

Cookieinstellingen