Nieuwe hoogheden CV de Katers Holtum

Foto: CV De Katers Holtum

Op zaterdag 26 november 2022 zijn in de Holtumse Katertempel de nieuwe hoogheden van seizoen 2022-2023 uitgeroepen. 

Dat gebeurde tijdens een uitroepingsavond in Tiroler stijl, met medewerking van de Dance Cats uit Holtum, Power Buam, Andy & Roy en DJ Lars. Zij zorgden er samen voor dat het een hele feestelijke, swingende en muzikale avond werd. 

Iedereen was natuurlijk razend nieuwsgierig wie de nieuwe heersers van het Katerrijk zouden worden. De zaal werd meegenomen in de zoektocht naar een nieuwe prins, door de zaal hingen diverse QR-codes en iedere QR-code gaf een hint over de prins. Nadat alle hints bekend waren werd er natuurlijk luid gespeculeerd door alle aanwezigen in de zaal. Vol spanning werd er afgeteld naar het grote moment. 

Na jaren wachten vanwege corona werd eindelijk bekend wie er over het Katerrijk mogen gaan regeren: prins Jasper I (van Wordragen) en prinses Simone (van de Wiel), die beiden niet alleen echte carnavalsvierders zijn, maar ook sterk verbonden zijn met het Holtumse verenigingsleven.

Ze krijgen steun van jeugdprinses Zara (van der Kort), dochter van oud-prins Twan I en oud-prinses Manuela, die ongetwijfeld door haar ouders carnaval met de paplepel ingegeven heeft gekregen.

Cookieinstellingen