Flanelle Lepkes zijn offline! (Zitting op 15 januari 2023)

Foto: Flanelle Lepkes

Voor de oplettende Facebookgebruiker is het wellicht al duidelijk; de Flanelle Lepkes zijn offline!

flanelle lepkes 2022 offlineDe dames die voor het laatst in 2020 hun (25e editie van de) vrouwluujzitting organiseerden hebben twee jaar opeenvolgend geen zitting kunnen organiseren door de coronamaatregelen.

Op de vraag waarom er in de lockdown niet gekozen is voor een online evenement is het antwoord duidelijk: “dat is dit niet ‘des Lepkes’, dat past niet bij ons. Een zitting van de Flanelle Lepkes wil je echt niet vanachter een scherm meemaken!” De trouwe bezoeksters van de vrouwluujzittinge zullen daar ook zeker begrip voor kunnen opbrengen.

Dat is mede de reden dat het thema van dit jaar ‘0ff-line’ is! Even terug naar de periode van vóór het bestaan van Facebook, Instagram, Tik-Tok, WhatsApp, e-mail, Google et cetera. Gelukkig hebben de dames, die vanaf 31 december officieel allemaal een halve eeuw oud (en ouder) zijn, deze tijd nog mogen meemaken, dus dat is wat betreft invulling van de zitting geen probleem.

Op de traditie, dat het programma nooit vooraf bekend wordt gemaakt, maken de Lepkes dit jaar evenwel een uitzondering. “Trööt in de Gööt vereert ons met een van hun laatste optredens. Dat is toch fantastisch! Ze waren er afgelopen 25 jaar heel vaak bij, dus dat we in hun ‘afscheidstournee’ zitten is echt te gek!”

De informatie over tijd en plaats wordt, gezien het thema, dit jaar dus niet via de moderne kanalen verspreid door de dames.

Maar gelukkig doet Sittard-Geleen.nieuws.nl dat wel via dit bericht, dat natuurlijk weer wordt gedeeld via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Verder wordt er gewoon getelefoneerd (ook mobiel…) en worden er affiches opgehangen en zoeken de dames zoeken ook andere media op om aan te kondigen dat de zitting dit jaar op een nieuwe locatie wordt gehouden. “We gaan naar het Forum in Sittard. De vrouwluujzitting is dit jaar op 15 januari 2023.”

De voorverkoop is dit jaar op zondag 18 december en wordt gehouden in Kafee de Kup. Zoals gebruikelijk start de verkoop ’s middags om 14:00 uur en zullen de deuren van de Kafee Kup niet eerder dan 09:00 uur open gaan. Vanaf 09:00 uur worden de volgnummers uitgedeeld voor de kaartverkoop die vijf uur later van start gaat.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen