Pitboel Theater: Humor in Sittard

Foto: Pitboel Theater

De line-up van de decembereditie van Humor in Sittard op 19 december in het Pitboel Theater telt weer een viertal ‘comedians’.

Het is aan Imran Moody, Leander van Doorn, Arjan Evertz en Yannick Noben om ons bestaan op deze maandag voor Kerstmis wat op te vrolijken.

 • Imran Moody is 25 jaar oud en gelooft dat God hem op aarde heeft geplaatst om mensen te laten lachen.
  Zijn leven is 1 grote joke, zo heeft hij eczeem, is allergisch voor bijna alles en heeft ook nog eens heel veel angsten.
  Zijn droom is om de allergrootste comedian te worden… oftewel binnenkort is hij glazenwasser. Maar! Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te laten lachen, want ook al is het leven soms klote ziet hij het als zijn taak om het net iets minder klote te maken.
 • Le tigre flamand Leander Van Doorn is sinds 2019 actief in het Vlaamse comedylandschap. Onlangs onderging hij een gedaanteverwisseling waardoor hij niet meer onder eigen naam speelt. Vanaf nu is hij le tigre flamand, de gefaalde broer van de Vlaamse Leeuw. Hij brengt verhalende comedy die naar het absurdistische neigt. Leander houdt van zijn fluit en steekt deze dan ook zonder schroom in zijn mond. Dat daar dan een publiek naar moet kijken, weet hem niet te deren. De tijger met een voorliefde voor zijn fluit, wat kan er mooier zijn?
 • Arjan Evertz werd in 1981 geboren in Heerlen. En sindsdien weet men ook niet wat ze met hem aanmoeten.
  Vandaag de dag probeert hij het als comedian en toert hij door Nederland en België met zijn programma Ayahuasca. Een show waarvan men ook al niet weet wat ze ermee aanmoeten.
 • De 35-jarige Yannick Noben uit Diepenbeek maakte zijn debuut op comedymania, een Limburgse comedywedstrijd die hij ook won. Sinds deze wedstrijd stond hij in de finale van ondermeer Commeere Comedy Cup en Caval’Rire.
  Met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft hij dan ook een specifieke droge humor. Yannick zijn specialisatie is ontmijnen en hier uit ontstaan dan ook veel van zijn ergernissen. Of het nu gaat over bommen die niet af gaan, handdoekleggers op hotels of het kersverse vaderschap, Yannick (hier komt ie) … blaast alles op!
  Zijn Comedy CV: winnaar Comedy Mania 2015; tweede plaats Cabareteketek Sittard 2017; derde plaats Lunatic Comedy Award 2017; derde plaats Caval’Rire Herve 2016; winnaar Radio 2 Humorklas 2018; finalist Comedy Talent Award Utrecht 2018 en Winnaar Lets Make Comedy Festival 2022

Humor in Sittard
Pitboel Theater, Mongomerystraat 26, Sittard
Datum: 19 december 2022
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 7,50
www.pitboeltheater.nl

Pitboel Theater

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen