De Paek ‘klinkt’ op 2023

Foto: SGN

Na het succesvol en uitverkochte Puur Paek-concert in de zomer van 2022 wordt het nieuwe jaar ingeluid met een Nieuwjaarsconcert.

Dat gebeurt op 22 januari 2023, net als tijdens het Puur Paek-concert, ook weer met medewerking van alle orkesten van Harmonie Sint Joseph.

Dit keer blijft de Paek “dicht bij huis”: het concert wordt gegeven in de centrale hal van Museum de Domijnen en het Filmhuis aan de Ligne.

Voor de pauze zullen slagwerkgroep Slasj onder leiding van Roland Jaegers en het harmonieorkest onder leiding van Björn Bus te horen zijn. Slasj speelt een gevarieerd programma waarin marsmuziek wordt afgewisseld met verschillende concertwerken met melodisch slagwerk. Het harmonieorkest speelt vervolgens Vasa van José Suñer Oriola en El Arca de Noé van Oscar Navarro. Hiermee krijgt u in de eerste helft van dit concert, naast een kleine terugblik naar 2022, een vooruitblik naar wat 2023 gaat brengen.

Na de pauze, waarin de harmonie graag samen met u wil klinken op het nieuwe jaar, neemt het jeugdorkest onder leiding van Roy Deuss het stokje over. Zij brengen een programma met een knipoog naar het traditionele Weense nieuwjaarsconcert op 1 januari, maar dan in een jeugdig jasje. Hoe zou Shrek nieuwjaar vieren bijvoorbeeld? Of Simba uit de Lion King? Daarnaast nemen ze u walsend mee het nieuwe jaar in met de beroemde Second Waltz.

Dit concert is gratis te bezoeken (een vrije gave wordt gewaardeerd); het eerste drankje is voor rekening van de Harmonie.

Let op: om te weten hoeveel bezoekers er verwacht kunnen worden, is het fijn als u laat weten met hoeveel personen u dit concert gaat bezoeken. Stuur daarvoor e-mail naar [email protected].

Harmonie Sint Joseph verheugt zich erop om samen met u te klinken op (en in) het nieuwe jaar!

Programma

  • 16:30 uur: zaal open.
  • 17:00 uur: concert Slasj onder leiding van Roland Jaegers
  • 17:30 uur: changement
  • 17:45 uur: concert A-orkest onder leiding van Bjorn Bus
  • 18:30 uur: pauze inclusief De nieuwjaarsborrel
  • 19:15 uur: concert jeugdorkest onder leiding van Roy Deuss
Cookieinstellingen