Banenmarkt ruimtelijk domein Gemeente Sittard-Geleen in Ligne

Foto: SGN

De Gemeente Sittard-Geleen heeft momenteel een flink aantal vacatures voor functies in het ruimtelijk domein.

Daarom organiseert de gemeente op 19 januari tussen 16:00 en 18:30 uur een banenmarkt in Ligne in Sittard. De gemeente presenteert daar maar liefst 20 vacatures, verspreid over een aantal teams binnen de gemeente, die allemaal nauw samenwerken in het ruimtelijk domein. Of het nu gaat om de herinrichting van de openbare ruimte, een gebiedsontwikkeling of het toevoegen van de juiste woningen op de juiste plek.

Wat werken in deze teams zo leuk maakt? Kom langs en ervaar dat vooral zelf! In een informele sfeer krijg je meer informatie over de vacatures, de teams en de organisatie. Krijg een beeld van de ontwikkelingen en maatschappelijke opgaven die op ons afkomen. En hoe die samen met inwoners, bedrijven en partners worden vertaald naar een veerkrachtige stad.

Wat kun je verwachten van deze banenmarkt?

  • Uitgebreide informatie over de vacatures, waarbij onze collega’s in deze (of vergelijkbare) functies graag meer vertellen over hun werk.
  • Een informele kennismaking met onze organisatie, onze manier van werken, ons talentenprogramma en de fijne arbeidsvoorwaarden.
  • Een impressie van ontwikkelingen en vernieuwingen waardoor we ons laten uitdagen en de projecten waaraan we samen met inwoners, bedrijven en partners werken.
  • Een informele netwerkgelegenheid, die je hopelijk enthousiasmeert om naar jouw droombaan te solliciteren!

Ben je erbij?

Kondig je komst even aan, dan krijg je de volle aandacht! Dat kan via het e-mailadres [email protected]

Overzicht vacatures

Vacatures team Ruimtelijke Ordening

Vacatures team Projecten

Vacatures team IPOR

Vacatures team Openbare Orde en Veiligheid

Cookieinstellingen