Buchter Revue voor vierenveertigste op de planken

jan 02 2023, 18:11 Nieuws
buchter revue 2023
Op woensdag 4 januari start de voorverkoop voor de vierenveertigste editie van de Buchter Revue.
Vanwege de coronapandemie werden de edities van 2021 en 2022 afgeblazen, maar dit jaar lijkt het er dan toch van te komen. De jubileumeditie kent op zaterdag 4 februari een avondvoorstelling die om 20:00 uur begint en op zondag 5 februari om 14:00 uur een middagvoorstelling. De voorstellingen vinden plaats in het gemeenschapshuis van Buchten.
De voorbereidingen voor de jubileumeditie zijn natuurlijk al in volle gang. Twee keer per week wordt er door de acteurs gerepeteerd en ook de decorbouwers zijn druk met de voorbereidingen.
De 44e Buchter Revue kijkt ditmaal terug naar het verleden. Spelers en regisseur selecteerden daarvoor sketches van 1996 tot heden. Ook wordt teruggegrepen op een succesvolle musical uit de afgelopen 44 jaar. De sketches zullen voor de trouwe bezoekers van de revue bekend voorkomen, maar ze worden voor deze jubileumeditie natuurlijk opgepimpt en voorzien van een extra sausje.
De voorverkoop voor de voorstellingen start aanstaande woensdag 4 januari 2023. Kaarten kosten 8 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kupers Swentibold aan de Dorpstraat 52 in Buchten(alleen contante betaling). Kaarten kunnen tevens worden verkregen via het e-mailadres [email protected].
Zorg dat u er snel bij bent want vol=vol!