Sittardenaar Martin Hendricks Hotello of the Year

Foto: SGN

Directeur Martin Hendricks van Black Label Hotels, dat in Sittard Hotel Merici en hotel DoubleTree by Hilton exploiteert, is verkozen tot Hotello of the Year.

Hendricks kreeg deze prestigieuze landelijke titel tijdens de Horecava, ’s lands bekendste horecavakbeurs, uitgereikt in de RAI in Amsterdam.

Om genomineerd te kunnen worden aan de verkiezing tot Hotello of the Year moet de kandidaat zijn afgestudeerd aan een van de Nederlandse Hotel Management Scholen; trots zijn op zijn/haar ‘Hotello-roots’ en draagt dit ook uitdragen, zowel privé als zakelijk; worden herkend en erkend als een échte Hotello, met de kernwaarden: gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief, pragmatisch, ambitieus en enthousiast én bovendien indruk hebben gemaakt door iets uitzonderlijks te doen in het afgelopen jaar.

Hendricks slaagde erin om het eerste DoubleTree by Hilton buiten de randstad naar Sittard te halen en te vestigen in het voormalige Bisschoppelijk College. Bovendien deed hij dat ten tijde van de coronapandemie.

Hendricks werd samen met een aantal andere vakgenoten genomineerd en drong na een selectie door een vakjury door tot de top drie. Vervolgens mocht het publiek online op hun favoriete kandidaat stemmen. Tijdens de Horecava gaven de drie finalisten elk nog een wervende pitch van één minuut ten beste. De Sittardse hotelier wist met zijn online publiekscampagne en zijn afsluitende pitch de titel in de wacht te slepen.

Cookieinstellingen