Colleqtive opent tweede Nederlandse vestiging in Sittard

Foto: SGN

Colleqtive Apps for Retail opent per 1 januari een nieuwe vestiging in Sittard-Geleen. Op deze locatie zullen de Nederlandse software ontwikkelingen voor Retail Apps gevestigd worden.

Niels van Golden, algemeen directeur Colleqtive, vertelt: “Door het groeiend aantal medewerkers uit de regio Zuid-Limburg was het openen van een nieuwe locatie een logische stap. In PITground hebben we een schitterende locatie gevonden, die uitstekend bereikbaar is en precies de uitstraling heeft die past bij ons bedrijf: een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek.”

Over Colleqtive

Met 20 medewerkers zorgt Colleqtive dat winkelmedewerkers sneller en efficiënter kunnen werken met behulp van slimme apps. Colleqtive ondersteunt een groot aantal top 50 retailers in Nederland, waaronder Big Bazar, Blokker en Jan Linders. Doel is om vanuit locatie Sittard een groter aantal klanten in zowel Benelux als Duitsland te verwelkomen en te ondersteunen.

Het is goed om te zien dat dynamische bedrijven als Colleqtive Apps for Retail kiezen voor een vestiging in Sittard-Geleen en de mogelijkheden zien die zowel PITground als onze mooie gemeente bieden – Wethouder Yvonne Salvino-Meijer (economische zaken)

Colleqtive vestigt zich in PITground. Deze locatie is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.

Werken bij Colleqtive

Interesse om aan de slag te gaan bij Colleqtive? Neem contact op via [email protected].

colleqtive Apps for Retail
Nieuw kantoor in PIT ground
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen