Breng je stem uit op de Sittardse carnavals-TOP111

Foto: Radio Nónnevot

Op zaterdag 11 februari, met andere woorden daags voor de Sittardse Kinderoptocht, zendt Radio Nónnevot de Zittesje Top111 uit.

De uitzending van de TOP111 begint om 15:30 uur met het door het volg gekozen nummer 111 en vervolgens komen alle nummers aan bod tot de nummer 1 van 2023.

Met de gratis nieuwe app van Radio Nónnevot kun je heel makkelijk je elf favoriete Sittardse carnavalsliedjes kiezen. Samen met alle andere deelnemers ontstaat zo de TOP111 van 2023. Download de app en doe mee!

Gooi je helemaal in het carnaval en sluit op 11 februari aan bij Radio Nónnevot in café ’t Sjterfhoes!

Nieuw dit jaar is dat je live bij de uitzending aanwezig kunt zijn. De eindsprint met de beste 33 nummers wordt namelijk live gepresenteerd door Tom Jessen vanuit TOP111-café ’t Sjterfhoes op het Kerkplein in Sittard. Vanaf 19:00 uur is iedereen er van harte welkom. Ook de Marotte en stadsprins Ruud II maken op 11 februari hun opwachting en er zijn leuke interviews voorzien. Verder worden de laatste 22 polsbandjes voor het Kanón van ’t Balkón weggegeven.

Het belooft een gezellige muzikale avond te worden, waarop de echte Zittesje nónnevotte natuurlijk niet zullen ontbreken. Naar verwachting is de uitzending rond 23:00 uur aanbelandt bij de drie beste liedjes en krijgt het spektakel een einde met het bekendmaken van de winnaar van de TOP111 van 2023.

Hoe kun je stemmen op de TOP111?

  1. Download de Radio Nónnevot app voor iOS of Android
  2. Ga via het menu naar ‘Sjtöm oppe TOP111’
  3. Zoek je elf favoriete liedjes via de lijst of via de zoekbalk
  4. Klik op het hartje naast het nummer
Cookieinstellingen