Scholierencarnaval en Kanón van ‘t Balkón

16 feb 2023, 18:11 Nieuws
fietsenstalling
Op vrijdag 17 februari is er weer het Scholierencarnaval op de Markt in Sittard en op zaterdag 18 februari is het Kanón van ’t Balkón.
Kom je met de fiets? Stal deze dan alleen op plekken waar dat mag. Dus niet voor de noodingangen of doorrijroutes voor hulpdiensten.
Tijdens Scholierencarnaval en het Kanón van ’t Balkón is bij de fietsenstalling op het Tempelplein en de Paardestraat tot een uur na afloop van het evenement toezicht aanwezig.

Is jouw fiets weggehaald?

Op de Paardestraat en bij nooduitgangen geldt tijdens Scholierencarnaval en Kanon van ’t Balkon een weghaalregeling voor fietsen die fout geparkeerd staan. Fietsen die tijdens deze evenementen weggehaald moeten worden, worden verplaatst naar de fietsenstalling op het Tempelplein.
Staat jouw fiets niet op het Tempelplein?Dan heeft de gemeente deze mogelijk mee moeten nemen naar een andere locatie. Je kunt de fiets ophalen bij het Veiligheidshuis aan de Geleenbeeklaan 2 in Geleen (melden bij receptie) op woensdag 22 februari van 12:00 uur tot 16:00 uur of op donderdag 23 februari van 12:00 uur tot 16:00 uur.
Vragen?Neem dan contact op met de gemeente via het verkorte nummer 14046. Let op: de gemeentelijke kantoren zijn gesloten op carnavalsmaandag (20 februari) en -dinsdag (21 februari). Kijk voor actuele informatie op: