Rotonde Mauritslaan/Henri Hermanslaan Geleen 5 weken afgesloten

Foto: beeldcitaat google

De rotonde, Mauritslaan/Tunnelstraat/Henri Hermanslaan/Hellingstockstraat heeft groot onderhoud nodig.

In de Mauritslaan wordt, vanaf het tankstation Mauritslaan/Annastraat, de toplaag van het asfalt vernieuwd én het zebrapad bij het tankstation wordt verhoogd. Door deze verhoging wordt de snelheid van het verkeer verlaagd en de veiligheid van de overstekende voetgangers vergroot.

Planning

  • Fase 1: vanaf 27 februari is eerst de rotonde aan de beurt. Daardoor is het centrum van Geleen tijdelijk via een omleiding bereikbaar. De rotonde is ongeveer 5 weken volledig afgesloten.
  • Fase 2: na enkele weken gaan de werkzaamheden verder met fase 2. Dit zijn de werkzaamheden in de Mauritslaan. Het zebrapad bij het tankstation wordt verhoogd en in dit deel van de Mauritslaan krijgt het asfalt een nieuwe toplaag.

De gemeente verwacht dat alle werkzaamheden eind maart klaar zijn. Deze data zijn altijd afhankelijk van het weer en van onverwachte situaties.

Omleiding

Als er gewerkt wordt is eerst de rotonde en daarna het deel in de Mauritslaan waar gewerkt wordt, volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met gele omleidingsborden. Ook voor fietsers geldt een omleiding.

Uitvoerder

Gebroeders Kurvers Wegenbouw b.v.

Contact

Als u vragen heeft neem dan contact op met de omgevingsmanager van Kurvers Wegenbouw, Maarten Beks, via telefoonnummer 0652640722 of via het e-mailadres [email protected].

 

Cookieinstellingen