Volg hier live het benefietconcert voor slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

Kinderkoor The Voices of Kids uit de parochie Overhoven in Sittard heeft het initiatief genomen om een actie op te zetten ten bate van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De kinderen van het koor zijn niet enkel bezig met zang en muziek, maar ze zijn ook sterk maatschappelijk georiënteerd. Daarom wilden ze graag geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije.

Vandaag om 16:00 uur vindt daartoe een benefietconcert plaats in de parochiekerk Heilig Hart aan de Geldersestraat 37 in Overhoven. Niet alleen het kinderkoor zelf zingt dan, ook Dameskoor Cantate en een delegatie van een Arabisch koor zingen een aantal liederen. Diverse orgelleerlingen van het koor bespelen het orgel. De tekstengroep van de parochie zorgt voor toepasselijke gedichten en teksten.

De kinderen van kinderkoor The Voices of Kids nodigen u van harte uit voor dit benefietconcert en zien u graag op 4 maart om 16:00 uur in de Heilig Hartkerk.

Entree: vrije gave. Na afloop zijn er hapjes en drankjes te koop en is er een marktje! Alle opbrengsten zijn bestemd voor de slachtoffers in de getroffen gebieden via Missiebureau Roermond.

Mocht u verhinderd zijn om zelf naar de kerk te komen, dan kunt u het benefietconcert volgen via de livestream. Tijdens de livestream wordt het IBAN-nummer getoond waarnaar u een vrije gave kunt overmaken.

Cookieinstellingen