BBB ook in Limburg klaar voor PS

Foto: Guus Queisen

Woensdag 15 maart staan de Provinciale Staten (PS) en Waterschapsverkiezingen op het programma.

In Limburg nemen maar liefst 20 partijen hieraan deel. Een van de nieuwkomers bij zowel de verkiezingen voor Provinciale Staten als het Waterschap is BBB, de partij van Caroline van der Plas. De PS-lijst telt 32 kandidaten, waaronder één uit de Westelijke Mijnstreek: Guus Queisen uit de Sittardse wijk Leyenbroek. Hij bekleedt op lijst 13 de derde plek. Bij de Waterschapsverkiezingen is Niels Teeuwen uit Sittard namens de BBB verkiesbaar. Hij staat op lijst nummer 17 op plek 20 lijst.

Verbinding stad en platteland

BBB wil de verbinding terugbrengen; het contact tussen politiek en burgers en de verbinding tussen burgers onderling. Met respect met elkaar praten en vooral echt naar elkaar luisteren. BBB Limburg zegt te staan voor sterke steden en een krachtig platteland en kiest voor een ‘samen sterk’ aanpak. Volgens de BBB kunnen de steden niet zonder een mooi en gezond platteland en het platteland niet zonder bloeiende steden en haar voorzieningen. Dat weet BBB kandidaat Guus Queisen als geen ander. Geboren, getogen, opgegroeid en woonachtig op een boerderij centraal gelegen tussen enerzijds het Geleenbeekdal en de Kollenberg en anderzijds
het Sittards stadscentrum. Bovendien is hij al tientallen jaren werkzaam als freelance landbouwjournalist. Hij kent dan ook het plattelandsleven als zijn broekzak. Hij combineert dit graag met de diverse voordelen van het Sittard-Geleense stadsleven.

Uitdagingen

BBB zegt zich bewust te zijn van de grote landelijke en regionale uitdagingen en van de vraagstukken die in de nabije toekomst actueel worden. Juist door met alle partijen samen te werken weet BBB Limburg zeker dat er gezamenlijk oplossingen gevonden gaan worden.

Cookieinstellingen