Opa en omadag in Kasteelpark Born

Foto: Kasteelpark Born

Opgewonden en met blozende wangetjes brengen de kleinkinderen samen met opa en oma een bezoek aan het Kasteelpark.

Het is weer lente. Het voorjaarszonnetje schijnt volop. Geniet van de natuur en neem een kijkje bij de dieren in het Kasteelpark. De dwerggeiten spelen vrolijk in de wei en de eenden zwemmen in de gracht. Heb je de stoere lynxen al  gezien?

Kinderboerderij

Een bezoek aan de kinderboerderij hoort er natuurlijk ook bij. Hier kun je de geitjes aaien en de vrolijke ottertjes zien zwemmen. Kijk eens hoe groot de kleine ottertjes zijn geworden!

Speeltuin

Het bezoek is niet compleet zonder een bezoek aan de speeltuin: springen op de grote air trampoline, een zandkasteel bouwen of de uitkijktoren beklimmen. Als de kleinkinderen aan het spelen zijn, kunnen opa en oma uitrusten op het naastgelegen terras. Op 26 maart krijgen opa en oma’s die een jaarkaart kopen/verlengen een consumptiebon voor een gratis kopje koffie of thee.

Korting op jaarkaart

Omdat een bezoek aan Kasteelpark Born een plezier is voor jong en oud, kunnen opa en oma op zondag 26 maart met vijf euro korting een jaarkaart kopen/verlengen. Voor een nieuwe jaarkaart of het verlengen van een jaarkaart betaal je dan €23,50. Jaarkaarten kunnen zowel online als aan de kassa aangeschaft of verlengd worden.

Openingstijden

Het Kasteelpark is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De kassa is geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De entree is €7 voor kinderen, €8,50 voor 65+’ers en €9,50 voor volwassenen.

Meer informatie op www.kasteelparkborn.nl en verder op Facebook, Instagram en Twitter.

Cookieinstellingen