Jubileumconcert 125 jaar mannenkoor Si-tard

Foto: Si-Tard

Op zaterdag 6 mei aanstaande geeft Sittards Mannenkoor Si-tard om 20:00 uur een Jubileumconcert in het Toon Hermans Theater in Sittard.

Si-Tard bestaat al langer dan 125 jaar en is nog steeds springlevend en energiek. Het koor staat onder de enthousiaste leiding van dirigent Hennie Ramaekers.

In binnen- en buitenland verzorgde het koor concerten van klassiek tot hedendaags en van populair tot Limburgs. Tot op de dag van vandaag verbreedt Si-Tard nog steeds zijn enorm repertoire. Tijdens het Jubileumconcert, dat gegeven wordt ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum, neemt het koor u graag mee op een tour door de opera- en musicalwereld.

Uiteraard ook muziek uit het mannenkoorrepertoire van gisteren, vandaag en morgen en vervolgens Trök nao Zitterd.

Aan dit concert wordt medewerking verleend door mezzosopraan Lucie van Ree en tenor Andrea Poddighe. Het koor wil nog niet het gehele programma verklappen. Daarvoor nodigt Si-tard u graag uit om op 6 mei het concert bij te wonen.

Tipje van de sluier: na de pauze een kort optreden door de meer dan 20 nieuwe zangers die bij Mannenkoor Si-Tard en Vriendenkoor Echt de zangclinic Ontdek je Stem volgen.

Kaarten voor dit concert kosten 15 euro.

 

Cookieinstellingen