Oktoberfeest Sittard 2023: zaterdag start de kaartverkoop

<em>Brand Weizen paviljoen. Foto: © Bas Smeets - Rockateer</em>
Brand Weizen paviljoen. Foto: © Bas Smeets - Rockateer
Foto: © Bas Smeets - Rockateer

Op zaterdag 22 april gaat klokslag 16:00 uur de online kaartverkoop van start voor het grootste najaarsfeest van het zuiden.

Want dat is het Sittardse oktoberfeest al vele jaren lang. Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 oktober is het tijd voor de 18e editie van dit populaire feest, dat volgens National Geographic zelfs een van de top-tien oktoberfeesten van deze aardbol is. Het grootste en bekendste oktoberfeest is uiteraard dat van München, waar het feest dit jaar voor de 188e keer wordt gevierd.

Voor de vroege beslissers zijn er weer kaarten met een leuke korting te koop. Om die te bemachtigen zul je er op 20 oktober snel bij moeten zijn, want deze kaarten zijn altijd razendsnel uitverkocht.

Op 22 april gaat tevens de nieuwe oktoberfeestwebsite online. Daarop is het complete programma te vinden, inclusief de mogelijkheid om voor de verschillende avonden in de grote paviljoens kaarten te bestellen.

Het thema van dit jaar is Ohne Ende… maar omdat het niet álle dagen feest kan zijn zal er ook dit jaar beslist weer een einde komen aan het Sittardse oktoberfeest.

Voor wie het leuk vindt dat de voorpret alvast wordt aangezwengeld is het goed om te weten dat op de Faceboopagina van het Sittardse Oktoberfeest sinds 1 april uitzendingen zijn te zien van Oktoberfeeest-TV. De tweede uitzending staat sinds gisteren online.

En hieronder vindt u de eerste aflevering.

Op de Facebookpagina van het Sittardse Oktoberfeest vind je altijd de laatste nieuwtjes en uitzendingen van Oktoberfeest-TV.

Cookieinstellingen