Aansprekende editie Mama’s Pride

<em>Massada</em>
Massada
Foto: SGN

Het jaarlijkse popfestival Mama’s Pride in Geleen mocht gisteren en vandaag weer rekenen op duizenden bezoekers.

Zaterdag was het als vroeg volle bak in het Burgemeester Damenpark, waar het publiek genoot van onder meer een optreden van Massada. Deze band op leeftijd – Massada werd in 1973 opgericht door zanger/percussionist Johnny Manuhutu – is ook nu nog, een halve eeuw later, springlevend en aansprekend. Het optreden van de Nederlands-Molukse band kon dan ook rekenen op veel waardering.

Maar die waardering gold ook andere acts en bands en daarmee het hele festival. Het aanbod was – net zoals het weer op zaterdag – zeer gevarieerd, van rock tot levenslied tot Limburgse input van John Tana. Ook op Moederdag zelf viel weer het nodige te genieten. Wie even wat anders wilde kon terecht in een ruime silent disco. Ook voor de jongste bezoekers viel er het nodige te beleven, zoals dat hoort op een festival à la Mama’s Pride, waar hele gezinnen inclusief opa’s en oma’s op afkomen.

Wie snel is kan nog een staartje van het festival meepikken. Van 21:00 tot 21:45 uur verzorgt Personal Trainer het laatste live-optreden van deze jaargang van Mama’s Pride. Het festivalterrein sluit vanavond om 23:00 uur.

Mama's Pride 2023
Silent Disco
Mama's Pride 2023
Vermaak voor de jongste en jongere bezoekers
Mama's Pride 2023
Een vertrouwd beeld in het Burgemeester Damenpark rond Moederdag
Cookieinstellingen