Stichting Neet te Redde: Verenigt in de Kern (3.0)

Foto: John Tana

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni (2023) verandert de Markt in Obbicht in het absolute centrum van verbonden- en saamhorigheid.

Stichting Neet te Redde presenteert namelijk voor de derde keer in haar jonge doch bewogen bestaan; Verenigt in de Kern (3.0)! Een evenement waarbij het ambitieuze Stichtingsbestuur eigenlijk maar één doel voor ogen heeft; het (juist nu!) op een plezierige manier verbinden van mensen van álle leeftijdscategorieën en dús pakt men groots uit.

Programma

Op vrijdagavond wordt het feestpaviljoen volledig ter beschikking gesteld aan Harmonie Concordia Obbicht, die er naar aanleiding van haar prachtige concoursresultaat een receptie houdt. Aansluitend is er een gezellige (feestelijke) nazit met medewerking van onder andere de Zittesje ‘Philharmoniker’ en de huis-DJ!

Zaterdagavond vindt de derde editie van de roemruchte ‘Neet te Aovend’ plaatsvinden met optredens van Frans Theunisz, De Knöppele, Spik en Span, John Tana, Erwin, Zoes en Big Benny. Tickets (à 10 euro) zijn verkrijgbaar via www.neetteredde.nl of bij Kapsalon Kapsones in Grevenbicht.

Zondag na afloop van de sacramentsprocessie wordt de traditionele (zomer)kermiszondag (door en voor inwoners) gevierd. Er is een gratis toegankelijke (breed gedragen) familiedag met, amusement voor de allerjongsten tot en met de alleroudsten en natuurlijk een toepasselijke muzikale omlijsting met onder andere de Reubeländer en (DJ) Kevin Pouwels.

Neet Te

Cookieinstellingen