Vragen over taal? Het Taalhuis helpt!

Foto: SGN

Elke donderdagochtend is er tussen 10:00 en 12:00 uur een bijeenkomst van het Taalhuis op de tweede verdieping van Bibliotheek Ligne in Sittard.

Het eerste uur is het Spreekuur Koffie met Taal, speciaal voor al uw vragen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Het tweede uur is het Taalcafé, een ontmoetingsmoment om in gesprek te gaan met anderen. Kom gerust eens kijken, deelname is gratis.

Spreekuur Koffie met Taal

Het spreekuur Koffie met Taal is speciaal voor alle vragen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. We gaan samen op zoek naar passende hulp bij de vraag of behoefte die er speelt en kun je informatie krijgen over ons taalaanbod en het aanbod van onze partners in de Taalcoalitie.

Taalcafé

Het Taalcafé is een ontmoetingsmoment om in gesprek te gaan met anderen. Zo werk je op een leuke, ontspannen en informele manier aan je ontwikkeling onder begeleiding van getrainde taalvrijwilligers en/of medewerkers. Ontdek onze spellencollectie en speel mee.

Wekelijks ben je op donderdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom. De medewerkers van het Taalhuis, taalvrijwilligers en koffie en thee staan voor je klaar! Deelname is gratis.

Cookieinstellingen