Doe mee aan de Buurtcamping Geleen Zuid & de Kluis!

Foto: Buurtcamping Geleen Zuid & de Kluis

De Buurtcamping Geleen Zuid & de Kluis, die van van 21 tot en met 23 juli wordt gehouden, is een fantastische gelegenheid om buurtbewoners bij elkaar te brengen en een leuke en ontspannen tijd te hebben.

Met een gevarieerd programma en activiteiten zoals de zeskamp, silent disco, schilderen en andere spelvormen, is er voor iedereen wel iets te beleven. Er zijn ook optredens van Ricky Lee, het Oekraïense Artem en het Laagland Theater. Dit voegt zonder meer een leuke culturele dimensie toe aan het evenement.

Het Geleens Kampioenschap Waterstampen is een grappige en verfrissende finale-activiteit voor jong en oud op zondag. Alle kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meedoen, zelfs als ze niet verblijven op de buurtcamping.

Het initiatief om samen de camping op te bouwen en deel te nemen aan het programma is een geweldige manier voor buurtbewoners om elkaar beter te leren kennen en de lokale gemeenschap te versterken.

Geïnteresseerd in Buurtcamping Geleen Zuid & de Kluis? Reserveer dan een kampeerplek via de website www.debuurtcamping.nl.

Gewoon een kijkje komen nemen en meedoen mag ook. Het belooft een geweldig weekend te worden vol plezier en gemeenschapszin. De camping wordt net als vorig jaar ingericht aan de Lienaertsstraat in Geleen.

Cookieinstellingen