Fortuna Vrouwen wint eerste oefenwedstrijd

Fortuna Vrouwen is met een overtuigende overwinning op de vrouwen van FC Mönchengladbach aan de oefencampagne begonnen.

Fortuna Vrouwen was duidelijk veel te sterk voor de ploeg uit de Tweede Bundesliga Frauen. Zowel voor als na rust scoorden de geelgroenen drie keer. Voor de thee waren dat Tessa Wullaert, Charlotte Hulst en Chandra Davidson, in de tweede helft tilden Farkhunda Muhtaj, Sanne Arons en María Catharína Ólafsdóttir Grós de stand naar 0-6.

Aanstaande vrijdag 11 augustus oefent Fortuna Vrouwen opnieuw, ditmaal tegen een Belgische tegenstander. Om 15:00 uur wordt in Nederweert-Eind op het veld van Eindse Boys afgetrapt tegen Club YLA uit Brugge.

Fortuna Vrouwen begon de wedstrijd met de volgende elf: Claire Dinkla, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Arne Teulings, Rosa van Wershoven (proefspeelster), Chandra Davidson, Zaina Bouzerrrade, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.