Informatieavond in Toon Hermanshuis over prostaatkanker

Foto: SGN

Op donderdag 14 september 2023 organiseert de Prostaatkanker Stichting in samenwerking met het Toon Hermanshuis Sittard een informatieavond.

De avond is bedoeld voor prostaatkankerpatiënten, hun partners en overige geïnteresseerden. De lezing gaat over diagnostiek, behandeling en mogelijke gevolgen van prostaatkanker.

Er wordt een viertal presentaties gegeven:

  • Dhr. Toine Kaas, regiocoördinator van de Prostaatkanker Stichting: Inleiding in prostaatkanker en de Prostaatkanker Stichting
  • Dr. Max Bruins, uroloog Zuyderland Sittard/Heerlen: Mogelijkheden en procedures op het gebied van de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker.
  • Dr. Danielle de Haas, radiotherapeut/oncoloog Maastrokliniek Maastricht: Mogelijkheden om prostaatkanker te behandelen met bestraling.
  • Mw. Stefanie de Vries, casemanager Zuyderland Sittard/Heerlen Prostaatkanker Centrum Zuid: Wat is de rol van de casemanager en de toegevoegde waarde voor de patiënt?

Na de presentaties is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De zaal is geopend vanaf 18:30. Start presentatie 19:00 uur.

Aanmelden is gewenst en kan via email aan [email protected] of bel 046-4516474.

Cookieinstellingen