Zomercarnaval Buchten ook dit jaar weer uitverkocht

Foto: © Paul Lemmens

Op zaterdag 26 augustus vindt de alweer vijfde editie plaats van het jaarlijks terugkerende Zomercarnaval Buchten.

De organisatie van dit fantastische feest ligt in handen van De Poete, een jeugdige groep enthousiastelingen uit Buchten.

“Het is ieder jaar weer een uitdaging om een mooi en spetterend programma neer te zetten” aldus Mike van Daal, een van de organisatoren. “Maar dat is ons zeker weer gelukt met de crème de la crème van de Limburgse artiesten.” “Als het feest dan ook nog eens compleet uitverkocht is, is dat de kroon op ’t vele werk wat we weer verricht hebben,” weet Paul Lemmens hem aan te vullen. “Dan ben je trots dat je als groep weer wat hebt kunnen betekenen voor de samenleving.”

Zomercarnaval Buchten staat aan de start van zijn vijfde editie en er zal een hele reeks artiesten op de bühne verschijnen, waaronder Spik & Span, John Tana, Beppie Kraft, De Kloomp en nog veel meer.

“De Dorpstraat ter hoogte van Café de Bar wordt dus ook helemaal afgesloten en ingericht als feestterrein, waar je behalve voor muziek ook terecht kunt voor een hapje een drankje,” aldus Guy Lebens, die zich heeft beziggehouden met het aanvragen van vergunningen en dergelijke.

Het Zomercarnaval tijdens het laatste weekend van augustus in Buchten is ondertussen niet meer weg te denken> Schrijf 31 augustus 2024 alvast in je agenda, want dan staat de zesde editie op het programma.

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen