Cursus fotobewerking met Adobe Lightroom bij Gilde de Graven

Foto: CC0 via Pixabay

In dit tijdperk van de digitale camera klikken we er maar op los en na verloop van tijd, zie je door de grote hoeveelheid foto’s, door de bomen het bos niet meer!

Wat vroeger in de DOKA (donkere kamer) gebeurde, doen we in dit digitale tijdperk op de computer. Voor alle aspecten van fotobewerking is Adobe Lightroom* de oplossing. Maar hoe gaat dat dan? Wat is het? Hoe werkt het? Hoe moet je ermee omgaan?

Bij Gilde de Graven bestaat de mogelijkheid om op een leuke, leerzame manier Adobe Lightroom te leren gebruiken. In de cursus krijgt u uitleg en gaat u het programma interactief en samen met mede amateurfotografen ontdekken. De cursus is bedoeld is voor enthousiaste amateurfotografen, maar is ook voor beginners een aanrader. In feite is deze cursus geschikt voor iedereen die toch nog iets meer uit zijn foto’s wil halen.

In de cursus wordt een basis gelegd om goed met het programma overweg te kunnen. Dat gebeurt door afwisselend basisinformatie te bekijken en die dan samen uit te proberen aan de hand van voorbeelden. De cursus bestaat uit 8 modules van elk 2 uur en een koffiepauze van 15 minuten. De eerste les wordt gegeven op 26 september om 10:00 uur en de kosten bedragen 81 euro per persoon.

Cookieinstellingen