Programma Theater Karroessel in september

Foto: SGN/Windbux

Op 2 september gaat het bij Theater Karroessel in Geleen om 29:30 uur het nieuwe theaterseizoen weer van start.

De zomervakantie is alweer bijna voorbij en dat is jammer. Maar het goede nieuws is dat het theaterseizoen weer begint.

Theater Karroessel staat te springen om haar deuren te openen voor de opening van het nieuwe seizoen. En dat gebeurt op zaterdag 2 september om 19:30 uur. Dan presenteert Theater Karroessel een gevarieerd programma met veel muziek. Allereerst is het podium voor singer-songwriter Aukje Domu Hermanns. Vervolgens is het de beurt aan de band Blue(z) corner met hun sfeervolle muziek. Singer-songwriter Yasmijn Van Kesteren vervolgt het programma en daarna is het podium voor het duo Windbux. De band High6 sluit de avond af. Reserveren is niet nodig.

Verder in september…

  • Zondag 10 september – 14:30 uur – Muddy road twins
    Het duo ‘Muddy Road Twins’ speelt een mix van blues, country en southern Rock. Maar dan in een akoestisch jasje. Het duo speelt bekende en minder bekende nummers van artiesten als Sonny Boy Williams II, Omar, Leadbelly en Stevie Ray Vaughan. Maar ook Johnny Cash, Willie Nelson, Blackberry Smoke en Lynyrd Skynyrd komen voorbij.
  • Vrijdag 15 september – 20:00 uur – Ton Engels en Eric Coenen
    Vanavond kunt u genieten van een dwarsdoorsnede uit de 30 jaar ‘plat’-songs van Ton Engels. Met als medeplichtige ‘basheld’: Eric Coenen! Ton schreef nummers als Kepèl vur de minse oet de buurt, Donkere Daag, Urges a/d Maas en Jos den Bosch. Alles bij elkaar verschenen er inmiddels zeven cd’s en een kleine 100 songs.
  • Zaterdag 30 september – 15:00 uur – Geleen Calling
    Het is alweer de derde editie van ‘Geleen Calling presents The Festival’ En ook deze keer zijn er weer mooie optredens in Theater Karroessel. U kunt genieten van in totaal maar liefst 16 live acts op 4 podia in twee locaties. De entree is gratis, maar de organisatie van Geleen Calling stelt een donatie natuurlijk zeer op prijs. De deuren gaan om 14:30 open en het programma begint om 15:00 uur.

Reserveren via www.karroessel.nl.

Cookieinstellingen