Derde Clean Up March in Sittard-Geleen

Foto: Vaste Prik Sittard-Geleen

Vaste Prik Sittard-Geleen organiseert voor de derde keer de Clean Up March, ditmaal in samenwerking met Bright Festival en Greutsj.

Deze opruimactie wordt gehouden om de bewoners van Sittard-Geleeen bewust te maken van zwerfafval en hen te betrekken bij het opruimen ervan. De finale van de Clean Up March vindt plaats op 16 september om 14:00 uur met een speciale Turtle of Trash bij de Markt van Geleen. Deze schildpad wordt gevoed met het tijdens de Clean Up March in de gemeente verzamelde zwerfafval.

Het oprapen van zwerfafval is een belangrijke en positieve activiteit om de omgeving schoon en milieuvriendelijk te houden. Een schone omgeving zorgt bovendien voor een betere veiligheidservaring. Dit initiatief, waarbij van 11 tot en met 15 september basisschoolkinderen bij het plandelen (zwerfafval rapen) worden betrokken, draagt bij aan het verminderen van vervuiling en bewustwording over het belang van een schone omgeving. “Het is een mooie manier om verantwoordelijkheid te nemen voor ons milieu en de gemeenschap te betrekken bij duurzame praktijken” aldus de organisatie.

Iedereen kan meedoen kan. Stuur een e-mail naar [email protected].

Clean Up March

Cookieinstellingen