Soulfully Yours op de Markt in Sittard

Foto: Soulfully Yours

Op zaterdag 9 september strijkt Soulfully Yours met magische zeevrienden neer op de Markt in Sittard.

Vanaf 08:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts zorgen zij voor een gemoedelijke sfeer tijdens de weekmarkt en op de terrassen rondom de Markt van Sittard.

Soulfully Yours gaat tijdens de weekmarkt van jazzy geluiden in de ochtend naar loungy vibes in de middag en richting nu-disco & house grooves in de avond. Dat gebeurt onder begeleiding van gepassioneerde artiesten en muziekkenners waarvan je hopelijk al vaker hebt mogen genieten zoals Jef Hecker, Jiffrin Lontho, Flatspot, Jovo Moto, Black&Forth, Terrence Norden, Juma, Steef en Superdeluxxx (aka Funktransplant).

Soulfully Yours staat al sinds 2001 voor verbinding en harmonie. Velen hebben in de afgelopen 20+ jaar wel een van de legendarische altijd uitverkochte kerst-edities meegemaakt. Ze proberen zoveel mogelijk mensen samen te brengen deze dag. Er komt een centrale overdekte dome midden op de markt die sfeer brengt tussen de kramen en voor de avond tegelijk ook een intieme dansvloer creëert. Over de markt zijn verder nog extra geluidspunten zodat je je op meerdere plekken kunt onderdompelen in de vibes die ze zo graag met iedereen delen.

Let’s mingle op en om de Markt in Sittard (overdekte dome) op zaterdag 9 september van ’s ochtends 08:00 uur tot ’s nachts 01:00 uur. De entree is gratis.

 

Cookieinstellingen