Morgen regent het koopjes tijdens Outlet Shopping Day in Sittard

<em>Drukte in Sittard tijdens Outlet Shopping Day</em>
Drukte in Sittard tijdens Outlet Shopping Day
Foto: SGN

De meteorologische herfst is vandaag nogal nat begonnen. En ook morgen regent het af en toe in Sittard. Van 10:00 tot 17:00 regent het bovenal koopjes!

Want zaterdag 2 september vindt van 10:00-17:00 uur weer het jaarlijkse koopjesfestijn Outlet Shopping Day plaats in het centrum van Sittard.

Tientallen ondernemers in de binnenstad hebben morgen de beste aanbiedingen voor je. Op zoek naar een leuk shirt, een mooi boek of een leuke spullen voor het interieur van je woning? Bezoek dan beslist deze jaarlijkse Outlet Shopping Day!

De straten van de binnenstad zullen zoals gewoonlijk weer bezaaid zijn met gezellige kraampjes waarop de ondernemers de beste koopjes hebben uitgestald. Maar deze dag is niet alleen goed voor je portemonnee, ook is het gewoon een heel gezellig dagje uit! Er is muziek, entertainment voor de kids en er zijn gratis wafels voor de koopjesjagers. Plof na het winkelen lekker neer op een van de terrassen om even bij te tanken voor de volgende ronde, of om gewoon met de volle tassen weer huiswaarts te gaan!

Cookieinstellingen