Geweldige open dag Gilde De Graven: nog meer vraag dan aanbod

Foto: SGN

Zaterdag 2 september jongstleden heeft Gilde De Graven de jaarlijkse Open Dag gehouden. Het werd de meest succesvolle uit het bestaan van het 25-jarige Gilde.

Ondanks het programma van 78 activiteiten en evenementen, dat door 75 vrijwilligers wordt aangeboden, zijn er toch een aantal wensen niet invulbaar.

Het aantal volgeboekte cursussen, workshops en lezingen bedraagt 29, dus er is nog keuze genoeg, mag geconcludeerd worden.  Niettemin is er veel vraag naar uitbreiding van creatieve cursussen, naar een extra leesclub, naar uitstapjes en extra mogelijkheden voor wandelingen, naar vreemde talen zelfs Latijn!

Bent u in de gelegenheid om hierbij een rol te spelen, dan stuur een e-mail naar [email protected] en u wordt uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek.

Kijk op de website van Gilde De Graven. In het menu treft u onder cursussen een tijdlijn- en agendaweergave aan, die u een snelle blik gunt over het totale aanbod. Schrijf u in voor de gratis Nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gesteld van het nieuwe aanbod!

Cookieinstellingen