Najaarsloterij Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht-Papenhoven

Foto: cc0 via pixnio

Vanaf vrijdag 8 september zullen de leden van KH Aurora weer langs de deuren gaan om loten te verkopen in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk.

Deze – jaarlijks terugkerende – ‘najaarsloterij’ van de oudste muziekvereniging van de gemeente Sittard-Geleen is een van de financiële pilaren van de harmonie. De opbrengst van de loten wordt dit jaar gebruikt om de noodzakelijke uitgaven aan instrumentarium en kleding te bekostigen.

Elk jaar opnieuw zijn er mooie geldprijzen te winnen, zo ook deze editie! Wilt u dus de vereniging steunen én kans maken op een mooie prijs, koop dan een of meerdere loten. De trekking vindt plaats op vrijdagvond 6 oktober, na afloop van de wekelijkse korpsrepetitie in café Aurora. De loten kosten € 1,50 per stuk en zullen van 8 september tot 1 oktober traditiegetrouw door onze leden langs de deuren aangeboden worden.

Geen contant geld in huis? Dat is natuurlijk geen probleem, want u kunt gewoon met een QR-code veilig betalen via een directe banktransactie. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden op www.beeg.nl en www.khaurora.nl bekend gemaakt.

(Vergunning verleend door de gemeente Sittard-Geleen onder nummer OV23.0535)

Cookieinstellingen