Boekenliefhebbers in Sittard gezocht

Foto: © Ilse Schuurmans

Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Door samen te lezen en ervaringen te delen, verken je nieuwe inzichten en literaire werelden.

Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia op 26 september in Bibliotheek Ligne Sittard.

Samen lezen

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door Senia zorgvuldig samengestelde boekenlijsten. Er kan gekozen worden uiteenlopende genres, van moderne literatuur en klassiekers, tot geschiedenis, filosofie en kunst. Met de handige leeswijzers van Senia zijn de boekbesprekingen al snel verdiepend.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 26 september om 10.30 uur is een informatiebijeenkomst in Bibliotheek De Domijnen, vestiging Ligne Sittard (Ligne 2). Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via [email protected].

Cookieinstellingen