Kom op 24 september gezellig picknicken op het Geheime Tuinen Festival

<em>Baroesjko in de Agnetentuin</em>
Baroesjko in de Agnetentuin
Foto: SGN

Op zondag 24 september vindt in het centrum van Sittard de negende editie plaats van het Geheime Tuinen Festival.

Bij een festival hoort natuurlijk ook lekker eten en daarom is Roos van de Groene Alchemist (voorheen Groenten van Roos) dit jaar weer met picknickpakketten aanwezig in de tuin van Sint Agnetenberg.

Zo kun je heerlijk met je voeten in het gras, liggend op een picknickkleedje, met heerlijk eten en drinken, in het zonnetje genieten van de muziek, gedichten en kunst die het festival te bieden heeft. Dat klinkt als een droom toch?

In het picknickpakket vind je een glutenvrije wrap met tzatziki, tomaat en falafel, een miso-wortelsalade met sugarsnap, een stuk carrot cake, een chocolade-hazelnootballetje en een bosbes-lavendel spritz ter verfrissing.

De pakketten dienen vooraf besteld te worden. Tijdens het festival kun je geen pakketten bestellen, want bestellen kan uiterlijk tot en met 17 september aanstaande.

Met dieetwensen kan rekening worden gehouden. De picknickpakketten kosten € 15,00 per persoon en zijn op de festivaldag tussen 12:00 en 13:00 uur af te halen in de Agnetentuin (ingang via Engelenkampstraat). Kom je ook gezellig picknicken?

Cookieinstellingen