Job Garden: banenmarkt in Sittard, maar dan anders

<em>Locatie Job Garden</em>
Locatie Job Garden
Foto: beeldcitaat google

Op woensdag 20 september is het tijd voor Job Garden. Een initiatief van ZOwonen, Kom’mit, Vidar en verschillende lokale en regionale werkgevers.

Een banenmarkt in een nieuw jasje waar mensen op een relaxte manier kennis kunnen maken met werkgevers uit de buurt.

Eerste editie in Limbrichterveld

Limbrichterveld is de locatie waar de eerste editie van Job Garden wordt georganiseerd. Een park is het decor voor een banenmarkt. Maar geen banenmarkt, zoals we gewend zijn. In een ongedwongen setting kunnen mensen uit de buurt kennis maken met werkgevers. “Met een gezellige festival vibe hopen we mensen te bereiken om het gesprek aan te gaan en te kijken of er een match met een werkgever ontstaat”, vertelt Richard van Eeden Petersman (ontwikkelcoach ZOwonen).

Job Garden

Job Garden wordt georganiseerd op woensdag 20 september van 12:00 tot 15:00 uur. In het parkje aan de Harmonstraat, naast het winkelcentrum in Limbrichterveld. Werkgevers presenteren zichzelf op een unieke manier. Om zo een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden binnen het bedrijf. Daarnaast is er een hapje en drankje en vertier voor kinderen. O.a. de volgende organisaties werken mee aan Job Garden: Van Wijnen, Heezen, Schoonmaakbedrijf Janssen, Hoppenbrouwers, Zuyderland en ondernemers van het winkelcentrum in Limbrichterveld. VIDAR/ KOM’MIT en ZOwonen doen ook mee.

Cookieinstellingen