Opbouw van de Holy Hill Obstacle Run 2023 in volle gang!

Foto: Holy Hill Obstacle Run

De spanning stijgt in Sittard-Geleen, want de voorbereidingen voor de langverwachte Holy Hill Obstacle Run zijn officieel van start gegaan!

Zondag 17 september belooft met deze spannende en uitdagende obstacle run een spectaculaire dag vol avontuur te worden voor deelnemers en toeschouwers.

Het opbouwteam is sinds deze week druk bezig met het creëren van een uniek hindernissenparcours op en rondom de prachtige Holy Hill-locatie in Sittard-Geleen. Deelnemers mogen zich verheugen op een adembenemend terrein met uitdagende obstakels die hun fysieke en mentale kracht op de proef zullen stellen. Dit jaar belooft de Holy Hill Obstacle Run groter en spannender te zijn dan ooit tevoren, met meer hindernissen en nog meer adrenaline.

Het evenement is geschikt voor deelnemers van alle niveaus, van beginners tot ervaren obstacle runners, en biedt voor ieder wat wils. Of je nu komt om je persoonlijke grenzen te verleggen, plezier te hebben met vrienden of gewoon wilt genieten van een dag in de prachtige natuur, de Holy Hill Obstacle Run heeft het allemaal.

Naast een spannende race biedt het evenement ook entertainment voor toeschouwers, waaronder lekker eten, muziek en activiteiten voor het hele gezin.

“We zijn ontzettend enthousiast over de start van de opbouw voor de Holy Hill Obstacle Run 2023,” aldus de organisator van het evenement. “Dit jaar belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor deelnemers en toeschouwers, en we kunnen niet wachten om iedereen op 17 september te verwelkomen op Holy Hill.”

Mis deze opwindende gelegenheid niet en doe mee aan een van de meest opwindende obstacle runs van het jaar. Inschrijven kan nog steeds op de officiële website van de Holy Hill Obstacle Run.

Voor meer informatie over de Holy Hill Obstacle Run 2023 en de laatste updates, kunt u terecht op de officiële website: www.holyhillrun.nl.

Over de Holy Hill Obstacle Run

De Holy Hill Obstacle Run is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in Sittard-Geleen. Het biedt deelnemers de kans om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen terwijl ze genieten van een uitdagende hindernissenbaan in een prachtige natuurlijke omgeving. Het evenement trekt deelnemers van alle leeftijden en niveaus en biedt een dag vol plezier, avontuur en gemeenschap. Dit wordt de 6e editie van de Holy Hill Obstacle Run in Sittard-Geleen.

Cookieinstellingen