Kinderkoor The Voices of Kids zoekt kinderen die willen zingen!

Foto: Kinderkoor The Voices of Kids

Kinderkoor The Voices of Kids is een enthousiast kinder- en jeugdkoor uit Sittard. In het koor zingen kinderen van de basisschoolleeftijd.

Zingen in het koor is belangrijk, maar dit is niet het enige, want het koor is een vriendenclub! Gezelligheid en saamhorigheid zijn belangrijk. Het koor onderneemt dan ook regelmatig leuke activiteiten.

Muziek maken met behulp van je eigen stem is een geweldige en gezonde ontspanning!

Muziek en uitvoeringen

Het koor zingt muziekwerken van verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Een aantal keren per jaar zingt het koor tijdens een gezinsmis in de Heilig Hartkerk in Overhoven, Sittard. Ook laten de kinderen van het koor graag hun zangstem horen in zorginstellingen.

Muzikale begeleiding

De dirigent van het koor brengt kinderen op een laagdrempelige manier in contact met muziek en zang. Muziek speelt immers een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het kind. Tijdens uitvoeringen spelen er regelmatig instrumenten mee zoals gitaar, slagwerk, trompet, dwarsfluit, viool en andere instrumenten. De kinderen van het koor die een instrument bespelen worden gestimuleerd bij de uitvoeringen één of meerdere muziekstukken mee te spelen.

Repetities

Het koor repeteert iedere vrijdagavond van 19:30 tot 20:15 uur in het kerkzaaltje van de Heilig Hart kerk aan de Geldersestraat 37 in Sittard. Is vrijdag als repetitiedag een probleem? Dan ben je welkom op de repetitie op iedere zaterdag van 12:35 uur tot en met 13:20 uur in de Zaterdag Middag Club op de President Kennedysingel 20 in Sittard. Tijdens schoolvakanties heeft het koor vrij en wordt er niet gerepeteerd.

Meld je nu aan!

Het koor zoekt nog steeds versterking van zowel jongens als meisjes. Iedereen is van harte welkom. Twijfel niet, en neemt contact op met het koor of kom eens naar een repetitie om te kijken, te luisteren en mee te zingen. Deelname aan het kinderkoor is geheel gratis!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email [email protected] of bezoek je de website www.parochieoverhoven.jouwweb.nl/kinderkoor.

Cookieinstellingen