Startsein voor de eerste editie van de Ecsplore Awards

Foto: Ecsplore

Iedere sportvereniging maakt in een jaar wel iets moois of bijzonders mee. Een vrijwilliger die altijd klaarstaat of de ontdekking van een nieuwe topcoach.

Ecsplore is benieuwd naar zo’n verhalen. Daarom reiken we op 23 november 2023 in de gemeenten Sittard-Geleen en Stein vijf Ecsplore Awards uit. En jij kan bepalen wie met een prijs naar huis gaat! Tot en met 30 september kun je jouw favoriete persoon of vereniging nomineren via www.ecsploreawards.nl. Doe mee!

De prijzen worden toegekend in vijf categorieën: vereniging van het jaar, coach van het jaar, (sport)vrijwilliger van het jaar, kantinemedewerker van het jaar en de ‘meer dan sport-award’ van het jaar. Na 30 september maakt de jury een selectie uit de nominaties. Per categorie kiest de jury drie genomineerden. Vanaf 16 oktober kun je dan écht stemmen, ook weer via www.ecsploreawards.nl.
Tijdens de feestavond op 23 november blikken we met genodigden en genomineerden terug op het jaar 2023 én zetten we de vijf prijswinnaars van de Ecsplore Awards in de schijnwerpers.

Organisatie

Met het organiseren van de Ecsplore Awards wil Ecsplore verenigingen en vrijwilligers in de gemeenten Sittard-Geleen en Stein motiveren, inspireren en prijzen voor hun inzet. Mensen die het verschil maken bij of voor hun club worden in het zonnetje gezet. Ondanks dat dit voor velen vanzelfsprekend is, wil Ecsplore stilstaan bij de inzet van vrijwilligers en de ontwikkeling die verenigingen doormaken.
De organisatie van de Ecsplore Awards is in handen van Stichting Ecsplore (onderdeel van MIK & PIW Groep).

Cookieinstellingen