De naakte waarheid van drumlegende Cesar Zuiderwijk (Golden Earring)

Foto: SGN

Landgoed Kasteel Limbricht staat op zondag 11 november aanstaande in het teken van een uitzonderlijke gebeurtenis.

De legendarische drummer Cesar Zuiderwijk zal het podium betreden voor een bijzondere voorstelling, getiteld “De Naakte Waarheid”. Dit unieke evenement biedt drumliefhebbers en rockfans de kans om deze nationale held persoonlijk te ontmoeten en te genieten van een onvergetelijke middag.

Cesar Zuiderwijk, met meer dan 50 jaar drumervaring als lid van de wereldberoemde Golden Earring en als nationaal drumicoon, staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende drumtalent, maar ook om zijn boeiende verhalen. Dit evenement belooft dan ook een meeslepende ervaring te worden.

Het programma begint om 15:00 uur met een inloop, waarbij bezoekers kunnen genieten van koffie en Limburgse vlaai, terwijl DJ Tonnie’s Viniellie de beste hits van Golden Earring op vinyl draait. De voorstelling zelf, inclusief een pauze met een drankje, start om 16:00 uur. Na afloop is er om 18:00 uur een meet-en-greet met Cesar Zuiderwijk, waarbij hij stokken, vellen en LP’s zal signeren.
Bovendien heeft Kasteel Limbricht iets heel speciaals voor alle drumliefhebbers: een exclusieve masterclass van Cesar Zuiderwijk zelf, gratis voor 10 gelukkige drummers. Om kans te maken, hoeven belangstellende alleen maar in maximaal 100 woorden uit te leggen waarom zij deze masterclass verdienen .

Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €34,50, inclusief koffie, vlaai en twee drankjes. Meer informatie vindt u op de website van Landgoed Kasteel Limbricht: www.kasteel-limbricht.nl.

 

Cookieinstellingen