Welkom in De Gruwelgevangenis!

Foto: Uitgeverij Clavis

Het nieuwe kinderboek van Rik Peters uit Geleen moet nog verschijnen in Nederland, maar de rechten zijn nu al verkocht aan Zuid-Korea.

Eind september verschijnt De Gruwelgevangenis. Het geheim van de onmogelijke ontsnapping, het nieuwe Hellevorst-boek van het Nederlands-Belgische succesduo Rik en Federico.

Leuk dat je er bent! Dat is misschien niet de begroeting die je verwacht in een gevangenis, maar ik weet zeker dat je hier een fijne tijd gaat beleven. Want waar anders vind je een bewaker die zichzelf opsluit, een goochelaar die mensen echt doormidden zaagt, een politiepoedel die altijd slaapt, en een kunstenaar die vervloekte schilderijen maakt? Er is alleen één probleem, want het lijkt erop dat er net iemand uit de gevangenis wil ontsnappen. Dus … ga je mee op onderzoek uit?

Een griezelig grappig en lekker vies boek vol onvergetelijke personages. Voor kinderen van 10 jaar.

De griezelig grappige boeken van Rik en Federico spelen zich af in het fantasiestadje Hellevorst, de enige plek ter wereld waar iedereen écht zichzelf mag zijn. Met hun unieke samenspel van tekst en beeld brengt het duo jonge lezers naar het puntje van hun stoel, en laat ze er lachend af vallen. Hun eerste boek Hotel Habbekrats. De mysterieuze spruitjesmoord werd genomineerd voor de Hotze de Roosprijs en werd vertaald naar het Koreaans, Pools, Oekraïens, Roemeens, Sloveens en Spaans.

De Gruwelgevangenis. Het geheim van de onmogelijke ontsnapping verschijnt eind deze maand bij Clavis Uitgeverij.

Cookieinstellingen