Garagesale en meer op Burendag in Geleense wijk De Kluis

Foto: Michel van Dijke

Buurtverbinding Kluis-Geleen nodigt u uit voor een sprankelende Burendag, die zaterdag 23 september wordt gehouden in de wijk De Kluis in Geleen.

Van 10:00 tot 16:00 uur komt de buurt tot leven met een indrukwekkende Garagesale, waaraan meer dan 120 adressen in de wijk deelnemen.

Wat kunt u verwachten op deze buitengewone dag?

  • Een schat aan vondsten: of u nu op zoek bent naar oude LP’s, kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, doe-het-zelfmateriaal, tuingereedschap of bordspellen, er is voor elk wat wils.
  • Creatieve activiteiten: jongere bezoekers kunnen zich te laten schminken en genieten van prachtige hennakunst. Kinderen kunnen zich ook vermaken met een kleurplaat/tekenwedstrijd.
  • Internationale smaken: trakteer uw smaakpapillen op heerlijke gerechten uit Oekraïne en Jemen.
  • Speciale vermeldingen: Glanerbloempje is open en de seniorenvereniging staat aan de Lijsterstraat met midgetgolf. Hier kunt u spullen kopen, maar ook genieten van koffie en thee.
  • Handige plattegrond: voor het gemak is er een plattegrond samengesteld met alle deelnemende adressen, zodat u uw eigen route kunt plannen en geen enkel koopje hoeft te missen. U kunt de plattegrond vinden op de Facebookpagina van Buurtverbinding De Kluis en op diverse locaties in de buurt.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze buurtschattenjacht en om te genieten van een dag vol gezelligheid, koopjes en leuke activiteiten. Buurtverbinding Kluis-Geleen streeft ernaar om de banden in onze gemeenschap te versterken en hoopt dat men deze gelegenheid zal aangrijpen om elkaars buren te ontmoeten en deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

 

Cookieinstellingen