Verenigingscafés – Verrijk je vereniging

Foto: Huis voor de Kunsten

Het Huis voor de Kunsten Limburg en Stichting Klankkleur Limburg organiseren Verenigingscafés voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties.

Hoe verrijk je jouw leden- en vrijwilligersbestand? Hoe kun je andere doelgroepen aan je binden? Welke laagdrempelige voorbeelden en tips zijn er om jouw vereniging of organisatie en jouw aanbod financieel, fysiek en sociaal toegankelijk te maken?

Verenigingscafés – Verrijk je vereniging

Tijdens de Verenigingscafés, die in oktober en november worden gehouden, gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over bovenstaande vragen en de kansen en uitdagingen die er zijn als het gaat om het meer divers, toegankelijker en inclusiever maken van jouw vereniging.

Je wordt begeleid je bij het stellen van doelen en de stappen om die doelen te bereiken. Ook worden amateurkunstgroepen en erfgoedorganisaties uitgenodigd die ervaring hebben met het fysiek, sociaal en financieel toegankelijk(er) maken van hun aanbod en het bereiken van andere doelgroepen.

De Verenigingscafés vinden plaats op:

  • vrijdag 27 oktober 2023, van 13:00 tot en met 16:00 uur, The Movement in Roermond;
  • zaterdag 28 oktober 2023, van 10:00 tot en met 13:00 uur, Centre Céramique in Maastricht;
  • donderdag 2 november 2023, van 19:30 tot en met 21:00 uur, online via Zoom;
  • vrijdag 17 november 2023, van 13:00 tot en met 16:00 uur, Limburgs Museum in Venlo.

Deelnemen

Deelname is gratis en aanmelden voor de eerste bijeenkomst kan tot en met woensdag 25 oktober 2023 via het online aanmeldformulier.

Meld je gerust aan voor het Verenigingscafé dat jou het beste uitkomt! De thematiek van ieder Verenigingscafé is hetzelfde, maar er worden wel telkens andere inspirerende voorbeelden uitgelicht.

Cookieinstellingen