Drie inspiratiezuilen in Sittard-Geleen

<em>Inspiratiezuil in Ligne</em>
Inspiratiezuil in Ligne
Foto: © Eleven media

Er is van alles te beleven in Sittard-Geleen. Dit is bijvoorbeeld te zien via de website www.visitsittardgeleen.nl en de Visit Experience Sittard-Geleen.

In september zijn er in samenwerking met Visit Zuid-Limburg drie inspiratiezuilen bijgekomen om inwoners en bezoekers te inspireren. Dit zijn opvallende zuilen met grote schermen. Het scherm laat aan voorbijgangers mooie beelden van Sittard-Geleen zien. Bij het aanraken van het scherm kunnen bezoekers op een speelse manier de leukste plekken en activiteiten ontdekken.

Op de inspiratiezuilen staat informatie over onder andere eten en drinken, evenementen, cultuur, winkelen en wandel- en fietsroutes. De inspiratiezuilen zijn te gebruiken in de stadswinkel Geleen, Ligne en de Brightlands Chemelot Campus (alleen voor bezoekers). De zuilen sluiten aan bij de vijfde levensader ‘er is altijd iets te doen’ van de Visit Experience Sittard-Geleen.

Engels- en Duitstalige variant van www.visitsittardgeleen.nl

In 2021 is samen met de toeristische, recreatieve partners gestart om invulling te geven aan het Actieprogramma Vrijetijdseconomie Sittard-Geleen. Eén van de aandachtspunten is de promotie van Sittard-Geleen op toeristisch en recreatief vlak in de Euregio. Naast de Visit Experience Sittard-Geleen en de inspiratiezuilen is de afgelopen jaren de brochure ‘Dit is Sittard-Geleen’ ontwikkeld. Een brochure waarin het recreatief en toeristisch aanbod in Sittard-Geleen is te zien. Deze brochure is ook verkrijgbaar in een Engels- en Duitstalige variant. Om Engels- en Duitstalige bezoekers meer te informeren over het toeristisch aanbod in Sittard-Geleen, is ook pas de website www.visitsittardgeleen.nl vertaald. Internationale bezoekers kunnen op verschillende manieren Sittard-Geleen ontdekken.

Cookieinstellingen