Buitenplaats Vaeshartelt neemt horeca-exploitatie Villa Kanjel over

Foto: Buitenplaats Vaeshartelt

Met gepaste trots kondigt Buitenplaats Vaeshartelt de overname aan van Villa Kanjel. Per 1 november is deze locatie onderdeel van de Vaeshartelt familie.

Met de toevoeging van deze historische en prachtige villa versterkt Buitenplaats Vaeshartelt haar positie als toonaangevende locatie voor evenementen, overnachtingen, vergaderingen en gastronomische ervaringen in Limburg.

Het 6 hectare landgoed Kanjel telt naast een speeltuin, een Koetshuis en een Villa. De Villa wordt gebruikt als evenementenlocatie waar per direct exclusief feesten, groepsevenementen en afscheidsdiensten kunnen plaatsvinden voor maximaal 225 personen. Het Koetshuis wordt in het tweede kwartaal van 2024 in gebruik genomen als laagdrempelig restaurant inclusief een aantal appartementen.

Vernieuwde verbinding tussen twee landgoederen

Paul Janmaat, directeur van Buitenplaats Vaeshartelt, blaast met de overname van Villa Kanjel nieuw leven in de eeuwenoude verbinding tussen het landgoed van Kanjel en Vaeshartelt dat in het bezit wasvan de Maastrichtenaar en industrieel Petrus Regout. Janmaat: “Het is geweldig om op deze manier de landgoederen weer te verbinden. Bovendien vormt dit een welkome aanvulling op ons productaanbod. Met deze toevoeging bereiken wij ook andere doelgroepen die een divers aanbod aan horecagelegenheden aantreft op 28 hectare natuur en historie.”

Eigenaren van Villa Kanjel, Danielle Arends en Gerard van Rijn voegen toe: “We zijn verheugd om Villa Kanjel de aandacht te geven die het verdient. Met name door de gestegen bouwkosten is ons oorspronkelijke plan om een familiehotel met een speeltuin te starten, geëvolueerd naar de verhuur van een volwaardige horecaexploitatie.”

Buitenplaats Vaeshartelt kijkt ernaar uit om de traditie en gastvrijheid van Villa Kanjel voort te zetten. De deuren staan open voor alle gasten die een onvergetelijke ervaring willen beleven in deze prachtige omgeving!

Cookieinstellingen