Wegwerkzaamheden kruising Pastoor Chappinstraat op Vijverweg Sittard

Foto: beeldcitaat google

Bij het nieuwe appartementencomplex ‘De Viever’ plaatst de gemeente een ogi, een ondergrondse afvalcontainer.

Daarbij is goed gekeken naar hoe de vrachtwagens, zonder schade aan te richten aan de tegels en de weg, de container kunnen leegmaken.

De werkzaamheden

De kruising van de Vijverweg met de Pastoor Chappinstraat wordt verstevigd. Er liggen al platen van beton en daar worden meer platen bijgelegd. Er staan ook al paaltjes die het gebied afzetten voor het verkeer. Die paaltjes worden verplaatst of weggehaald. Bij de kruising van de weg met het voetpad, bij de Andreasommegang en de nieuwe appartementen, worden de gebakken klinkers deels door sterkere betonnen klinkers vervangen. De oude gebakken klinkers worden op een andere plek opnieuw gebruikt.

Wanneer gaan we werken

De werkzaamheden starten op maandag 20 november. Dit is de planning van de werkzaamheden:

  • Maandag 20 november is de toegang in en naar de Pastoor Chappinstraat afgesloten. Dan wordt begonnen met het uitbreiden van de platen van beton aan het begin van de inrit aan de Vijverweg. Dan wordt ook een deel van de gebakken klinkers bij de nieuwe appartementen weggehaald.
  • Vanaf dinsdag 21 november worden de nieuwe klinkers en nieuwe platen van beton gelegd.

Deze data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties. De gemeente verwacht dat op vrijdag 24 november bijna alles klaar is.

Contactpersoon voor info en vragen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u tussen 09:00 uur en 17:00 uur contact opnemen met aannemer Bloem Infra BV via telefoonnummer (0475) 572140. Heeft u andere vragen over dit kleine project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente, Noel Jacobs, via ons telefoonnummer 14046.

Cookieinstellingen