Baroesjko sluit jaar af met optredens in Limbricht en Venlo

Foto: © Baroesjko

De band Baroesjko sluit het jaar af met optredens in Limbricht en Venlo; ideaal voor een druilerige zondagmiddag in november of december.

Herinneren

Allereerst brengt Baroesjko komende zondag 19 november om 14:00 uur in het kader van het terugkerende concept ‘Herinneren’ in het monumentale oude Salviuskerkje in Limbricht eenmalig de show ‘Herinneren: De Mens’.

In een rode-draad-verhaal, aaneen gesponnen door verteller en oud bandlid Bram van Gerwen, lopen we langs de universele herinneringen van ‘de mens’. Zoals men gewend is gebeurt dit uiteraard mét en dóór de veelzijdige liedjes en muziek van Baroesjko! Zo wisselen de inmiddels kenmerkende liedjes elkaar af met oud- tot zeer oudgedienden, maar zeker ook met spiksplinternieuw materiaal.

Voorafgegaan door een speciaal voor deze voorstelling in hetzelfde thema gemaakte kleine kleinkunstvoorstelling van de jonge theatermaakster en kunstenaar Lonne Kielen.

Deze show zal alleen te zien zijn in het oude Salviuskerkje (Platz 2, Limbricht), dus mis deze unieke kans niet.

Tickets zijn te koop via het Salviuskerkje door een e-mail te sturen naar [email protected].

Bel-Arte

Op zondag 3 december verzorgt Baroesjko vanaf 15:00 in het kader van Cultuurpodium Bel-Arte een optreden in ‘De Windmeule’ in Venlo.

Cultuurpodium Bel-Arte is al jaren een begrip in Venlo en omstreken. Bel-Arte is een broeinest van en voor jong talent, maar ook gearriveerde artiesten zijn er welkom.

Het is kortom een plek waar schrijvers, muzikanten, dichters, acteurs en verhalenvertellers hun publiek ontmoeten tijdens hun overwegend kleinschalige en vooral aaibare optredens, die doorgaans borg staan voor muzikale, alsook voor verbale expressie. Tickets zijn de koop via Bel-Arte

Cookieinstellingen