‘Laat je stem horen’ live vanuit het Toon Hermans Theater in Sittard

<em>Natasja Gibbs (BNNVARA) en Jurgen van den Berg (Omroep MAX)</em>
Natasja Gibbs (BNNVARA) en Jurgen van den Berg (Omroep MAX)
Foto: BNNVARA en Omroep MAX

Op woensdag 22 november presenteren Natasja Gibbs (BNNVARA) en Jurgen van den Berg (Omroep MAX) tussen 12:00-16:00 live vanuit het Toon Hermans Theater in Sittard het NPO Radio 1 programma ‘Laat je stem horen’.

De stem van de kiezer staat op deze verkiezingsdag centraal en is de hele dag te horen vanaf diverse locaties in Nederland.

NPO Radio 1 verkiezingsuitzending – Presentatoren Natasja Gibbs en Jurgen van den Berg zoeken publiek voor live-uitzending.

Verkiezingsthema’s als bestaanszekerheid, klimaat en arbeidsmigratie komen aan bod, we bespreken ze met Limburgers uit verschillende generaties.
Emile Roemer, commissaris van de Koning, schuift aan en er is ook livemuziek! De Limburgse zanger Frans Pollux (12:00-14:00 uur) komt langs en cabaretier Marcel Harteveld (14:00-16:00 uur) maakt een speciaal verkiezingslied.

Ook worden de vaste radiorubrieken meegenomen naar Sittard: je hoort de columns van Druktemakers Pieter Derks en Lisa Loeb. Je wordt bijgepraat door het politieke duo Peter Kee en Francisco van Jole over het laatste verkiezingsnieuws. Ook wordt de quiz Nieuwssnipper met het publiek gespeed en in Terug naar Toen komen interessante gebeurtenissen aan bod die ook ooit op 22 november plaatsvonden.

Opnames bijwonen?

U bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen! U hoeft zich niet vooraf aan te melden en u kunt tussen 12:00 – 16:00 uur op ieder gewenst moment langskomen in het Toon Hermans Theater in Sittard (hier is ook een stembureau gevestigd!).

Cookieinstellingen