Reprise in 2024 voor Cyrille Niëls ‘Op zuik nao get gelök’

Foto: © Jean-Pierre Geusens - Focuss 22 ([email protected])

Cyrille Niëls ‘Op zuik nao get gelök’ krijgt in het komende theaterseizoen twee reprises, zo laat Parkstad Limburg Theaters (PLT) weten.

Aanleiding daarvoor waren de overweldigende reacties op de voorstelling van de Sittardenaar. Zowel na de try-out en na de première is er geënquêteerd en de voorstelling werd beoordeeld met een 9,1! De reprises komen in Sittard én in Heerlen op planken.

“Voorafgaand aan het openingsweekend 3-4-5 november, voelde het een beetje als in de achtbaan,” zegt Cyrille. “Doordat de voorstelling geprogrammeerd stond als grote seizoensopening in Sittard lag er natuurlijk best wat druk op en was er extra veel aandacht voor. Dan is het des te fijner dat de voorstelling zo goed beoordeeld wordt.”

Cyrille kijkt heel tevreden terug hoe alles verlopen is en is met name super blij met alle reacties. “Zo fijn dat mensen zo genoten hebben en gelachen. Verschil met eerdere voorstellingen was dat veel meer mensen, die ik niet kende me ook aanspraken dat ze het zo fijn hadden gehad. Dat vind ik echt geweldig om te horen!” aldus Niël. “Ik ben dan ook heel blij dat PLT de voorstelling ook in het nieuwe theaterseizoen nog eens geprogrammeerd heeft.”

Naast 12 oktober in het Toon Hermans Theater in Sittard, staat 4 oktober ook al geprogrammeerd in de ING-zaal in Heerlen, waar Niël dit jaar ook de try-out speelde. Ook lopen er momenteel verkennende gesprekken met andere theaters, waaronder Maastricht, om te kijken wat daar mogelijk is.

Dus voor de mensen die de voorstelling hebben moeten missen, nieuwe kansen via:

Cookieinstellingen