Susan Muskee te gast bij Boekhandel Krings

Foto: © Medea Huisman

Susan Muskee is zondag 19 november van 13:30 tot 15:00 uur te gast bij Boekhandel Krings aan de Brandstraat in Sittard.

Onlangs kwam haar nieuwe boek uit: ‘Wie ben ik zonder jou, Iedereen verdient een tweede kans, in het leven én in de liefde’. Susan gaat met de lezers in gesprek, zal iets voorlezen en uiteraard haar boeken signeren.

Over het boek: Joy (27) heeft haar leven helemaal uitgestippeld: huisje, boompje, Pinterestbord voor haar droombruiloft. Tot haar vriend verliefd wordt op een ander. Van het ene op het andere moment stort haar toekomstbeeld in elkaar. Voor Frida (72) voelt het alsof iemand drie jaar geleden de pauzeknop van haar leven heeft ingedrukt. Sinds het overlijden van haar man bestaan haar dagen uit een wandeling naar de supermarkt en een gesprekje met Nico en Thea – haar kamerplanten.

Wanneer de twee vrouwen elkaar op een bankje in het park ontmoeten, is dat het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. Gewapend met een stapel zelfhulpboeken maken ze een plan om het leven én de liefde weer naar hun hand te zetten. Aangezien de boeken een gegarandeerd succes claimen, zou dat moeten lukken. Toch?

Over Susan Muskee: zij is auteur, stemacteur en podcasthost. Kort gezegd schrijft zij boeken, leest ze boeken voor én praat ze over boeken. Daarnaast is ze in te huren als voice-over, spreker en dagvoorzitter.

Naast de stand-alone Nooit meer hetzelfde (kan de bekendste relatietherapeut van het land zijn eigen relatie redden?) schrijft ze ook de serie Liefde, natuurlijk. Daar is recent het vierde deel van verschenen: Siervuurwerk en sneeuwvlokken.

Cookieinstellingen